Opinioni juaj

PROJEKT UDHËZIM ADMINISTRATIV (QRK) NR.XX/2016... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
22 Shtator

Edhe Prishtina iu bashkua kryeqyteteve tjera Europiane duke shënuar simbolikisht "Ditën pa makina"

MMPH shënoj 22 shtatorin “Ditën ndërkombëtare pa makina” këtë ngjarje simbolike me qëllimin që në mjedisin... Lexo më shumë

21 Shtator

MMPH financon projektin në Komunën e Lipjanit

Sot në hapësirat e MMPH-së, ushtruesi i detyrës së Ministrit në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor... Lexo më shumë

21 Shtator

FTESË PËR SHËNIMIN E 22 SHTATORIT DITA NDËRKOMBËTARE PA MAKINA

MMPH-ja ka kënaqësinë t’ju ftoj që me 22 Shtator t’i bashkoheni fushatës për shënimin e Ditës... Lexo më shumë

20 Shtator

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Organizoi Konsultime Publike Gjithëpërfshirëse për Projektligjin për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje

Qeveria e Republikës se Kosovës, përkatësisht Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka mbajtur takime... Lexo më shumë

 • U.d Ministri Ferat Shala takoi Ambasadorin e Shqipërisë z. Qemail Minxhozi

  20 Shtator 2016 Ushtruesi i detyrës së Ministrit në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala priti sot në... Lexo më shumë

 • U.d Ministri Ferat Shala takoi përfaqësuesit e Bankës Botëror në Republikën e Kosovë

  16 Shtator 2016 Ushtruesi i detyrës së Ministrit në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala ka takuar sot... Lexo më shumë

Publikime

Kalendari

 
 • 05 Qershor
 • 04 Shkurt
 • 11 Dhjetor
 • 08 Nëntor
 • 31 Tetor
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Botërore e Oqeaneve
 • Dita Ndërkombëtare e Maleve
 • Dita Ndërkombëtare e Zonave Urbane
 • Dita Ndërkombëtare e Detit të Zi

Fakte dhe Figura

pics

u.d Ministër

Ferat Shala

 

Shkarko udhëzimet administrative