Opinioni juaj

PROJEKT UDHËZIM ADMINISTRATIV QRK Nr. xxx . ... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
17 Nëntor

MINISTRJA RESHITAJ PËRFAQËSON KOSOVËN NË TAKIMIN E MINISTRAVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR MBI NDRYSHIMET...

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj po merr pjesë në takimin e nivelit të lartë... Lexo më shumë

14 Nëntor

PACOLLI, RESHITAJ E BAHTIRI PËRURUAN PROJEKTIN E LIQENIT AKUMULUES NË MITROVICË

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj, e shoqëruar nga Zv/ Kryeministri i parë i... Lexo më shumë

10 Nëntor

MASAT PËR PËRMIRËSIMIN E CILËSISË SË AJRIT PRIORITET I MMPH-SË DHE QEVERISË SË KOSOVËS

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor mbajti tryezën me temë “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe... Lexo më shumë

10 Nëntor

Ministrja Reshitaj merr mbështetjeje në sektorin e ujërave nga Ambasadori Zviceran në Kosovë

Qeveria Zvicerane ka dhënë dhe vazhdon të jap një kontribut jashtëzakonisht të madh në sektorin e ujërave,... Lexo më shumë

 • Ministrja Reshitaj e Ambasadori gjerman Heldt bashkë për mbrojtjen e mjedisit

  09 Nëntor 2017 Në një atmosferë mirënjohëse dhe tejet falënderuese Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena... Lexo më shumë

 • MINISTRJA RESHITAJ NË TAKIM ME PRESIDENTIN META: KUFIJTË FIZIK TË PA RËNDËSISHËM PËRBALLË FUQISË DHE LIGJEVE TË NATYRËS

  08 Nëntor 2017 Në kuadër të vizitës zyrtare në Tiranë, Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj takoi... Lexo më shumë

Publikime

INDIKATORËT PËR PLANIFIKIM HAPËSINOR NË KOSOVË

Ky dokument ka listën prej 47 indikatorësh do të jetë në shërbim të politikë-bërësve, planerëve dhe profesionistëve tjerë, të nivelit qendror e...

Rrethrrotullimi në Mitrovicë

Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP.

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative