Opinioni juaj

PROJEKT UDHËZIM ADMINISTRATIV QRK Nr. xxx . ... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
21 Nëntor

Ministrja Reshitaj mori pjesë në lansimin e projektit për menaxhimin e Lumit Sitnica

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj Lexo më shumë

20 Nëntor

Ministrja Reshitaj mori mbështetje nga GIZ në fushën e mjedisit

Me qëllim të forcimit të bashkëpunimit dhe koordinimit për realizimin e projekteve mjedisore, Ministrja Reshitaj ... Lexo më shumë

17 Nëntor

MINISTRJA RESHITAJ PËRFAQËSON KOSOVËN NË TAKIMIN E MINISTRAVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR MBI NDRYSHIMET...

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj po merr pjesë në takimin e nivelit të lartë... Lexo më shumë

14 Nëntor

PACOLLI, RESHITAJ E BAHTIRI PËRURUAN PROJEKTIN E LIQENIT AKUMULUES NË MITROVICË

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj, e shoqëruar nga Zv/ Kryeministri i parë i... Lexo më shumë

 • MASAT PËR PËRMIRËSIMIN E CILËSISË SË AJRIT PRIORITET I MMPH-SË DHE QEVERISË SË KOSOVËS

  10 Nëntor 2017 Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor mbajti tryezën me temë “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe... Lexo më shumë

 • Ministrja Reshitaj merr mbështetjeje në sektorin e ujërave nga Ambasadori Zviceran në Kosovë

  10 Nëntor 2017 Qeveria Zvicerane ka dhënë dhe vazhdon të jap një kontribut jashtëzakonisht të madh në sektorin e ujërave,... Lexo më shumë

Publikime

INDIKATORËT PËR PLANIFIKIM HAPËSINOR NË KOSOVË

Ky dokument ka listën prej 47 indikatorësh do të jetë në shërbim të politikë-bërësve, planerëve dhe profesionistëve tjerë, të nivelit qendror e...

Rrethrrotullimi në Mitrovicë

Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP.

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative