RAPORTO

veprime ilegale

Raport i trajtimit të lëndëve për vitin - 2015

  • Organi i shkallës së dytë ka pranuar gjithësejt 646 parashtresa, ankesa dhe shkresa të tjera nga të gjitha komunat e Kosovës Shkarko