RAPORTO

veprime ilegale

Raport mbi të arriturat e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe Lista e projekteve të realizuara në vitin 2016

  • Raport mbi të arriturat e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe Lista e projekteve të realizuara në vitin 2016 Shkarko