RAPORTO

veprime ilegale

Dokumente

 • 30 Dhjetor  

  Raport mbi të arriturat e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe Lista e projekteve të realizuara në vitin 2016

  Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 01.10.2016 deri 26.12.2016 për Komunat

  Lexo më shumë

 • 09 Shtator  

  Regjistri i lëndëve të kryera 2016 për Komunat

  Lexo më shumë

 • 05 Shtator  

  Regjistri i lëndëve të kryera - Raportet për vitin 2016

  Lexo më shumë

 • 08 Shkurt  

  Raport i trajtimit të lëndëve per mujain janar te vitit 2016

  Organi i shkallës së dytë ka pranuar gjithësejt 49 parashtresa, ankesa dhe shkresa të tjera nga të gjitha komunat e Kosovës Lexo më shumë

 • 08 Shkurt  

  Raport i trajtimit të lëndëve për vitin - 2015

  Organi i shkallës së dytë ka pranuar gjithësejt 646 parashtresa, ankesa dhe shkresa të tjera nga të gjitha komunat e Kosovës Lexo më shumë

 • 14 Janar  

  Vendim Nr. 10/67 datË 30.12.2015 / Tabela

  Lexo më shumë

 • 19 Nëntor  

  Vendim Nr 56,19.11.2015

  Lexo më shumë

 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Suharekë Shkarko
 • Memorandum mirëkuptimi për projektin "Rregullimi i ambientit dhe krijimi i hapsirave të gjelbruara në Muzeun Edukativ " Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prizren Shkarko
 • Si të pajisem me leje ndërtimore? Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Vitia Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prizren Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Dragash Shkarko
 • Vendim për menaxhimin e deponive për varrosjen e mbeturinave nga therrtoret Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Malishevë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Junik Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Shtërpces Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Drenas Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Drenas -e refuzuar Shkarko