RAPORTO

veprime ilegale

Dokumente

 • 24 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Rahovec

  Lexo më shumë

 • 24 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Pejës

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Gjakovës

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Prizrenit

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Gjilanit

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017 për Komunën e Ferizajt

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Regjistri i lëndëve të kryera prej 04.01.2017 deri 19.05.2017-Prishtinë

  Lexo më shumë

 • 30 Dhjetor  

  Raport mbi të arriturat e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe Lista e projekteve të realizuara në vitin 2016

  Lexo më shumë

 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Rahovec 2015 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Kaçanik Shkarko
 • Taksa Administrative per Leje te Ndertimit - Komuna Kllokot - 2015 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Obiliq Shkarko
 • Vendim , 'Vepro gjelber" Shkarko
 • Taksa administrative për leje ndërtimore 2015 - Komuna Malishevë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Klinë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Drenas Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Suharekë Shkarko
 • Memorandum mirëkuptimi për projektin "Rregullimi i ambientit dhe krijimi i hapsirave të gjelbruara në Muzeun Edukativ " Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prizren Shkarko
 • Si të pajisem me leje ndërtimore? Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Vitia Shkarko