RAPORTO

veprime ilegale

Dokumente

 • 22 Janar  

  Vendim për leje mjedisore të integruar -NewCo Ferronikeli Complex

  Lexo më shumë

 • 22 Janar  

  Vendim për leje mjedisore të integruar -Sharr cem

  Lexo më shumë

 • 22 Tetor  

  Vendim për shpallje nën mbrojtje të racës së Gjelit kosovar këndimgjatë lloj vendor i zbutur

  Lexo më shumë

 • 22 Tetor  

  Vendim për shpallje nën mbrojtje të racës së qenit Deltari Ilir lloj vendor i zbutur

  Lexo më shumë

 • 20 Tetor  

  Raport i trajtimit të lëndëve Janar- Shtator 2014

  Organi i shkallës së dytë ka pranuar gjithësejt 367 parashtresa, ankesa dhe shkresa të tjera nga 24 komuna, ndërsa ankesa të pranuar janë 249 Lexo më shumë

 • 03 Tetor  

  Draft Projekt Studimi i fushëveprimit mjedisor dhe social

  Draft Projekt Studimi i fushëveprimit mjedisor dhe social Lexo më shumë

 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Kacanik Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Ferizaj Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Vushtrria Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Gjakovë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Skenderaj Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Kamenicë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Podujevë Shkarko