RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 16 Shkurt  

  Ministria e Mjedisit e përkrahë Komunën e Drenasit

  Ministri z.Ferat Shala morri pjesë në ceremonin e vendosjes së gurëthemelit për projektin, Rregullimi i shtratit të lumit Drenica dhe Verboc-Drenas projekt i cili është duke e përkrahur nga Minisitria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Lexo më shumë

 • 16 Shkurt  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 15-16.02.2017

  Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga monitorimi automatik i cilësisë se ajrit është vërejte së gjatë ditëve të fundit janë paraqite tejkalime të vlerave kufitare... Lexo më shumë

 • 15 Shkurt  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 13-14.02.2017

  Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga monitorimi automatik i cilësisë se ajrit është vërejte së gjatë ditëve të fundit nuk janë paraqite tejkalime të vlerave kufitare... Lexo më shumë

 • 14 Shkurt  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 13-14.02.2017

  Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga monitorimi automatik i cilësisë se ajrit është vërejte së gjatë ditëve të fundit nuk janë paraqite tejkalime të vlerave kufitare... Lexo më shumë

 • 13 Shkurt  

  Ministri Ferat Shala u takua me Marko Mantovanelli, drejtor i Bankës Botërore për Kosovë

  Ministri z. Ferat Shala priti në takim zyrtar drejtorin e Bankës Botërore për Kosovë, z.Marko Mantovanelli, si dhe Znj. Aanchal Anand, specialiste e Administrimit të tokës. Lexo më shumë

 • 13 Shkurt  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT 10-13.02.2017

  Bazuar në matjet e realizuara nga Institutit Hidrometeorologjik i Kosovës, nga analiza e rezultateve të fituara nga monitorimi automatik i cilësisë se ajrit është vërejte së gjatë ditëve të fundit nuk janë paraqite tejkalime të vlerave kufitare... Lexo më shumë

 • 10 Shkurt  

  MINISTRI FERAT SHALA NËNSHKROI EDHE DY MEMORANDUME PËR KOMUNAT KLINË DHE VUSHTRRI

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z.Ferat Shala sot priti zyrtarisht në takime të ndara edhe me dy kryetarët e komunave; të Klinës z.Sokol Bashota dhe të Vushtrrisë z.Bajram Mulaku për nënshkrimin e Memorandumeve për projektet e... Lexo më shumë

 • 10 Shkurt  

  Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes MMPH-së dhe UBT-së

  Ministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z.Ferat Shala vizitoi Kolegjin e UBT-së ku u prit nga rektori prof. dr Edmond Hajrizi, meqë rast u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit... Lexo më shumë