RAPORTO

veprime ilegale

Ftesë

Me rastin e 22 Prillit, Ditës Botërore të Tokës, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në organizim të përbashkët me Komunën e Prishtinës, FSK-në, FSHMN-në, OJQ-të mjedisore, dhe institucionet tjera relevante, do të shënojnë këtë ditë sipas kalendarit të festave mjedisore. Prandaj, ju ftojmë të merrni pjesë në shënimin e kësaj dite të rëndësishme për planetin tonë Tokë, me datë 22 Prill 2017 (ditë e shtunë), duke filluar nga ora 10:00, në Sheshin "Zahir Pajaziti" në Prishtinë.