RAPORTO

veprime ilegale

Ministri Ferat Shala nënshkroi memorandum mirëkuptimi me komunën e Mitrovicës

Ministri i Mjedisit z. Ferat Shala dhe kryetari i Komunës së Mitrovicës z. Agim Bahtiri ,nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit për projektin: “Rregullimi i Kanalizimit në Mitrovicë”, i cili kap vlerën 50,000,00 €.Me realizimin e këtij projekti të përkrahur  nga Ministria e Mjedisit ,banorët e Mitrovicës përfitojnë në ngritjen e cilësisë dhe mirëqenies së përditshmërisë së tyre.

Gjatë  nënshkrimit të  memorandumit z. Bahtiri, falënderoi  ministrin z. Shala për përkrahjen e dhënë  në rregullimin e infrastrukturës për trajtimin e ujërave të zeza.

Me nënshkrimin e këtij memorandumi  nisë realizimi i menjëhershëm i projektit .