RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 29 Prill  

  Ministri Ferat Shala në përmbyllje të vizitës në Itali takon përfaqësues të bizneseve dhe autoriteteve lokale

  Në përmbyllje të vizitës në Itali, Ferat Shala takoi përfaqësues të bizneseve italiane në sektorin e mjedisit dhe autoritete lokalet të Komunës së Carrarës. Lexo më shumë

 • 28 Prill  

  Ministri Shala, takon Frederika Fratonin, Ministre Rajonale për Mjedis e Rajonit të Toskanës

  Në ditën e dytë të vizitës zyrtare në Itali, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala ka takuar Frederika Fratonin, Ministre Rajonale për Mjedis e Rajonit të Toskanës. Lexo më shumë

 • 27 Prill  

  Ministri Ferat Shala po qëndron për vizitë në Itali

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë, z.Ferat Shala gjatë vizitës në Ferrara të Italisë, takoi Roberto Calabrese, drejtor i Departamentit të Fizikës dhe Shkencave të Tokës (Direttore di dipartimento di fisica e scienze della terra) të... Lexo më shumë

 • 24 Prill  

  MINISTRI FERAT SHALA PRITI PERFAQSUESIT E BANORËVE TË LAGJES “Mati 1”

  Ministri Ferat Shala me bashkëpunëtorët e tij, priti përfaqësuesit banorëve të lagjes “Mati 1” të Prishtinës. Lexo më shumë

 • 22 Prill  

  Ministria e Mjedisit me aktivitete të ndryshme e shënoi Ditën e Tokës

  Sot edhe në Kosovë, sikurse edhe në mbarë botën u shënua 22 Prilli - Dita Ndërkombëtare e Planetit Tokë. Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në bashkë organizim me FSK-në, FSHMN-në, OJQ-të mjedisore, dhe institucionet tjera... Lexo më shumë

 • 21 Prill  

  Ftesë

  Me rastin e 22 Prillit, Ditës Botërore të Tokës, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në organizim të përbashkët me Komunën e Prishtinës, FSK-në, FSHMN-në, OJQ-të mjedisore, dhe institucionet tjera relevante, do të shënojnë këtë... Lexo më shumë

 • 21 Prill  

  Ministri Shala takoj Rektorin e Universitetit Bujqësor të Tiranës

  Sot, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala ka vizituar Universitetin Bujqësor të Tiranës me ç ‘rast ka takuar Rektorin e Universitetit Prof. Dr. Bari Musabelliu. Lexo më shumë

 • 20 Prill  

  Ministri Ferat Shala vizitoi KRU “Hidromorava” në Gjilan

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala u prit nga Muhamed Suliqi, kryeshef Ekzekutiv i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidromorava” SH.A. në Gjilan, me bashkëpunëtorë. Lexo më shumë