RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 09 Mars  

  Nënshkruhet Memorandumi për Bashkëpunim me Maqedoninë

  Sot më 9 Mars, 2012, u nënshkrua Memorandumi për Bashkëpunim ndërmjet Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës dhe Ministrisë së Mjedisit Jetësor të Maqedonisë, për fushën e mbrojtjes së mjedisit mbi parimet e barazisë,... Lexo më shumë

 • 08 Mars  

  Miratohet Ligji për Ndërtim

  Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e saj të radhës ka miratuar Ligjin për Ndërtimin. Ligji i ri është bazuar në rekomandimet e "Programi për përmirësimin e mjedisit afarist", Projekti i USAID-it. Në bazë të kërkesës së MMPH-së për ndryshimin... Lexo më shumë

 • 02 Mars  

  U nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet MMPH dhe KK Mitrovicës

  Sot në mesditë, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi dhe Kryetari i Komnuës së Mitrovicës, Avni Kastrati kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimin për rregullimin e liqenit akumulues në lumin Ibër në Mitrovicë. Lexo më shumë

 • 01 Mars  

  Nesër nënshkruhet Memorandumit për liqenin akumulues në Mitrovicë

  Nesër më 2 Mars 2012, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi dhe Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati do të nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi për rregullimin e liqenit akumulues në lumin Ibër në Mitrovicë. Lexo më shumë

 • 24 Shkurt  

  Ministri Gashi falenderon Bankën Botërore gjatë vizitës në Washington

  Të enjten me 23 Shkurt, me rastin e Ditës së Zhvillimit Shoqëror të Bankës Botërore, i ftuar ishte Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi. Qëllimi i kësaj konference, ku të ftuar ishin specialistë të fushave të ndërlidhura... Lexo më shumë

 • 23 Shkurt  

  Vizita e Ministrit Gashi në Washington

  Më 22 Shkurt, 2012, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka udhëtuar në Washington, për të marrë pjesë në seancat të organizuara nga Banka Botërore, Departamenti për zhvillime shoqërore. Qëllimi i këtyre seancave, të cilat fillojnë... Lexo më shumë

 • 20 Shkurt  

  Ministri Gashi falenderon mediat, OJQ-të dhe qytetarët

  Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës ka marrë vendim pozitiv dhe ka pranuar ankesën e Ministrisë së Mjedisit dhe Planfikimit Hapësinor, dhe ka ndryshuar aktvendimin e saj të mëhershëm, me të cilin ishte paraparë shtyerja e ekzekutimit të... Lexo më shumë

 • 10 Shkurt  

  Për ndotje të mjedisit, gjobitet edhe "SharrCem SHPK"

  Gjykata Komunale për Kundërvajtje në Kaçanik ka marrë Vendim që të dënoj SHPK "Sharrcem" me dënim me të holla me shumë prej 15. 000 Euro, ndërkaq personi fizik, në këtë rast Z. Emmanouil Mitsou me dënim me të holla në shumë prej 1.000... Lexo më shumë