RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 24 Maj  

  Ministri Gashi i bashkangjitet nismës "Ta Pastrojmë Kosovën"

  Sot më 24 Maj, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi dhe i gjithë stafi nga Ministria e Mjedisit iu bashkangjitën aksionit gjithkombëtar për largimin e mbeturinave nga qyteti "Ta Pastrojmë Kosovën". Lexo më shumë

 • 24 Maj  

  Miratohet Ligji për Mbeturina dhe Projektligji për Agjencinë e Kosovës për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguria bërthamore

  Sot, më 24 Maj, në seancën parlamentare u miratuan dy ligje, ai i Mbeturinave dhe Projektligji për Agjencinë e Kosovës për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguria bërthamore. Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  Ujëvarat e Mirushës shpallen Monumente të Natyrës me Rëndësi të Veçantë

  Sot, më 23 Maj, 2012, gjatë Mbledhjes së Qeverisë, u miratua Propozim-Vendimi për shpalljen e "Ujëvarave të Mirushës" Monument i natyrës i rëndësisë së veçantë. Me këtë vendim, u shpall nën mbrojtje zona e ujëvarave të Mirushës, si... Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Apel nga Ministri Gashi për qytetarët e Republikës së Kosovës

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Dardan Gashi bën thirrje tek të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që me datë 24 Maj, 2012, t’i bashkangjiten nismës "Ta Pastrojmë Kosovën". Për më shumë informacione mund ta... Lexo më shumë

 • 21 Maj  

  Ministri i MMPH fton fëmijët nga SOS Kinderdorf

  Me ftesë të Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi, dhe në prag të 1 Qershorit, Ditës së Fëmijëve, nesër më 23 Maj 2012, duke filluar nga ora 10:00, një grup fëmijësh nga SOS-Fshati i Fëmijëve në Prishtinë, do të... Lexo më shumë

 • 16 Maj  

  Biznesmenë belgë vizituan Ministrinë e Mjedisit

  Prishtinë, - Sot më 16 Maj, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi priti një delegacion të bisnesmenëve belg të kryesuar nga Ambasadori i Mbretërisë Belge për rajonin, Marc Michielsen. Lexo më shumë

 • 15 Maj  

  Ministri Gashi takoi drejtorin menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës, z. Arben Gjukaj

  Sot, më 15 Maj 2012, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi u takua me drejtorin menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës, z. Arben Gjukaj. Në këtë takim u dikutuan çështje të interesit të përbashkët mes Ministrisë... Lexo më shumë

 • 14 Maj  

  U shënua Dita Ndërkombëtare e Zogjëve Shtegtarë

  Prishtinë, - Sot më 14 Maj 2012, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, përkatësisht Agjencia e Kosovës për Mbrojtjen e Mjedisit në bashkëpunim me Shoqatën për Mbrojtjen e Zogjëve "FINCH" shënuan Ditën Ndërkombëtare të Zogjëve... Lexo më shumë