RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 23 Mars  

  Zëvendësministri Mirena mori pjesë në Konferencën "Mozaik Mjedisi"

  Zëvendesministri në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ilir Mirena, sot më 23 Mars 2012, mori pjesë në konferencën e organizuar nga Forumi 2015, me temë "Mozaik Mjedisi — 4 çështje sfidojnë qeverisjen". Lexo më shumë

 • 22 Mars  

  Shënohet Dita Ndërkombëtare e Ujërave

  Me moton "Uji për Ushqim të Shëndetshëm dhe të Sigurt", Ministria e Mjedisit, shënoi 22 marsin, "Ditën Botërore të Ujit" dhe 23 marsin "Ditën Botërore të Mtreologjisë". Lexo më shumë

 • 15 Mars  

  Prezantohet projekti "Ta Pastrojmë Kosovën në një ditë"

  Organizuar nga Iniciativa Qytetare Let’s Do it Kosova , sot në Prishtinë, u mbajt Konferenca për lansimin e projektit "Ta Pastrojmë Kosovën në një ditë" të cilin projekt është duke e përkrahur edhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit... Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Përfundoi Samiti Botëror i Ujërave në Marsej

  Ministri Gashi kryesoi delegacionin ministror të Republikës së Kosovës Republika e Kosovës ishte pjesëmarrëse në Forumin Botëror të Ujërave i cili u mbajt në Marsejë të Francës. Delegacionin Ministror e udhëhoqi Ministri i Mjedisit dhe... Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  "Ta Pastrojmë Kosovën në një ditë"

  Organizuar nga Iniciativa Qytetare Let’s Do it Kosova , nesër më 15 mars 2012, në ora 11:00, në Hotelin Swiss Diamond në Prishtinë, Lexo më shumë

 • 12 Mars  

  Ministri Gashi merr pjesë në Forumin Botëror të Ujërave

  Republika e Kosovës po merr pjesë në Forumin Botëror të Ujërave në Marsejë të Francës. Delegacionin Ministror po e udhëheq Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Z. Dardan Gashi. Lexo më shumë

 • 09 Mars  

  Nënshkruhet Memorandumi për Bashkëpunim me Maqedoninë

  Sot më 9 Mars, 2012, u nënshkrua Memorandumi për Bashkëpunim ndërmjet Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës dhe Ministrisë së Mjedisit Jetësor të Maqedonisë, për fushën e mbrojtjes së mjedisit mbi parimet e barazisë,... Lexo më shumë

 • 08 Mars  

  Miratohet Ligji për Ndërtim

  Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e saj të radhës ka miratuar Ligjin për Ndërtimin. Ligji i ri është bazuar në rekomandimet e "Programi për përmirësimin e mjedisit afarist", Projekti i USAID-it. Në bazë të kërkesës së MMPH-së për ndryshimin... Lexo më shumë