RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 11 Tetor  

  Gjykata për Kundërvajtje në Drenas, mori vendim që ndaj personit juridik - Feronikelit, t’i shqiptoj dënimin prej 40.000 Euro

  Gjykata për Kundërvajtje në Drenas, më 11. 10. 2011, mbajti seancën gjyqsore sipas fletëparaqitjes për kundërvajtje të bërë kohë më parë nga inspektorati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ndaj "NewCo Ferronikeli Complex... Lexo më shumë

 • 10 Tetor  

  U Nënshkrua Memorandumi i Mirekuptimit në mes të Ministrisë së Planifikimit Hapësinor, Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Korporatës Elekto-energjetike të Kosovës

  Sot , me datën 10.10.2011 u bë Nënshkrimi i Memorandumit të Mirekuptimit në mes të MMPH-së-MZHE dhe KEK-ut, për Investimet në infrastrukturë në lokacionin e Ri në Shkabaj-Hade e Re. Ministri Dardan Gashi, Besim Beqaj dhe Arben Gjukaj nënshkruan... Lexo më shumë

 • 07 Tetor  

  Aprovohen edhe dy dokumente të rëndësishme nga Kuvendi i Kosovës

  Në Seancën e sotme të Kuvendit të Rpublikës së Kosovës u aprovuan edhe dy dokumente të rëndësishme për vendin tonë, Plani Hapësinor për Zonën e Interesit të Veqantë Ekonomik ‘ Fusha e Mihjes së Re’, dhe Strategjia dhe Plani i Veprimit... Lexo më shumë

 • 21 Shtator  

  Komunikatë për media

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka bërë kërkesë për fillimin e procedurës për kundërvajtje kundër "Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës" (KMDK), pranë Gjykatës për Kundërvajtje Prishtinë dhe një tjetër kërkesë... Lexo më shumë

 • 05 Shtator  

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z.Dardan Gashi priti sot Kryetarin e komunës së Zagrebit z. Milan Bandic.

  Në këtë takim Ministri i MMPH-së, Z Dardan. Gashi dhe Kryetari Komunës së Zagrebit Z. Bandic biseduan për bashkëpunimet e mundëshme të kësaj Ministrie dhe Komunës së Zagrebit. Gjatë takimit kryesisht u bisedua për Planifikimin Hapësinor ,... Lexo më shumë

 • 20 Gusht  

  Ministri Gashi dhe kryetari Selmanaj, nisin punimet për ujësjellësin e 10 fshatrave

  Dardan Gashi, ministër i MMPH dhe Rasim Selmanaj, kryetar i Komunës së Deçanit, përmes një akti solemn, kanë nisur punimet në realizimin e projektit të ujësjellësit për 10 fshatra të kësaj komune, i cili vlerësohet jetik për banorët e këtyre... Lexo më shumë

 • 15 Korrik  

  Ministri i MMPH-së Dardan Gashi, nënshkroi pesë udhëzime administrative

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Z. Dardan Gashi, nënshkroi pesë udhëzime administrative të cilat rregullojnë çështje mjedisore. Lexo më shumë

 • 15 Korrik  

  Filloi shqyrtimi publik për Plani Hapësinor për Zonën e Veçantë Kleçkë dhe Divjakë

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pas hartimit të draft projektit dhe në bazë të Ligjit për Planifikim Hapësinor, organizoi sot Shqyrtimin e parë Publik për dokumentin Plani Hapësinor për Zonën e Veçantë "Kleçkë dhe Divjakë". Lexo më shumë