RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 17 Mars  

  Nënshkruhet marrëveshja trepalëshe për zhvendosjen e lagjes Shala

  Në kuadër të projektit të zhvendosjes së fshatit Hade, përkatësisht lagjes Shala, sot u nënshkrua marrëveshja trepalëshe të cilën e nënshkruan ministri i MMPH-së, Z. Dardan Gashi, kryetari i KK të Obiliqit Z. Mehmet Krasniqi dhe... Lexo më shumë

 • 16 Mars  

  Ministri Gashi priti ambasadorin e Republikës së Maqedonisë, Z. Stojan Karajanov

  Ministri Gashi u ftua në Konferencën Rajonale për Mjedis, që do të mbahet më 13 dhe 14 prill në Maqedoni. Ministri i MMPH-së , Z. Dardan Gashi priti,sot, ambasadorin e Republikës së Maqedonisë në Prishtinë, Z. Stojan Karajanov. Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Ministri Gashi priti Ambasadoren e Republikës së Turqisë, Znj. Songul Ozan

  Ministri i MMPH-së , Z. Dardan Gashi priti,sot, Ambasadoren Turqisë në Prishtinë, Znj. Songul Ozan. Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Ministri Dardan Gashi priti drejtoreshën regjionale të KFW-së për Kosovë dhe Shqipëri Znj.Ute Rodrian

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Z. Dardan Gashi, priti, sot , Znj. Ute Rodrian drejtoreshë regjionale e Bankës Gjermane për Zhvillim Zyra në Kosovës dhe Shqipëri, e cila po qëndron për një vizitë dy ditore në Republikën e... Lexo më shumë

 • 10 Mars  

  Ministri Dardan Gashi mori pjesë në Konferencën e parë të vendeve të Harkut Dinarik në Brdo afër Kranjit Slloveni

  Me ftesë të Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Sllovenisë zot. Roko Žarniè ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor i Kosovës Z. Dardan Gashi mur pjesë në Konferencën e parë të vendeve të Harkut Dinarik me 07. 08. dhe 09.... Lexo më shumë

 • 30 Nëntor  

  MMPH dhe Kryetari i KK Gjilanit nënshkruan Memorandum Bashkëfinancimi

  Sot, më 13 Prill, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi dhe Kryetari i KK Gjilanit, Qemal Mustafa nënshkruan Memorandum Bashkëfinancimi për projektin "Rregullimi i shtratit të Lumit Mirusha — Gjilan Faza II". Lexo më shumë