RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 14 Prill  

  Së shpejti priten veprime konkrete për ndalimin e degradimit të lumenjëve të Kosovës

  Përmes një vendimi të Qeversisë së Republikës së Kosovës do të ndërmarrim veprime konkrete për të prandaluar degradimin e më tejmë të lumenjëve të Kosovës nga eksploatuesit e rërërs dhe zhavorit. Ky është edhe njëri nga prioritetet... Lexo më shumë

 • 31 Mars  

  Shkencëtar dhe hulumtues nga Instituti "Alba Shkenca", vizituan Ministrinë e Mjedisit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Z. Dardan Gashi, me bashkëpunëtorë, priti sot një delegacion të Institutit "Alba Shkenca" që kryesohej nga Z. Nikolla P. Qafoku, Shkencëtar i Lartë për Hulumtime në Laboratorin Nacional " Pacific... Lexo më shumë

 • 30 Mars  

  Qeveria e Japonisë dhe ajo e Kosovës nënshkruan grant -marrëveshjen në vlerë mbi pesë million Euro

  Qeveria Japoneze ka aprovuar një grant ndihmë në shumë prej 543 milion JPY (ekuivalent me 4.83 milion EUR) për Projektin "Përmirësimi i Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta në Republikën e Kosovës". Lexo më shumë

 • 22 Mars  

  U Shënua Dita Botërore e Ujit dhe Metrologjisë

  Secili nga ne ka përgjegjësi për ujin si resurs i pazëvendësueshëm, prandaj të gjithë duhet ta mbrojmë, kursejmë dhe ta ruajmë atë nga ndotja. Lexo më shumë

 • 17 Mars  

  Nënshkruhet marrëveshja trepalëshe për zhvendosjen e lagjes Shala

  Në kuadër të projektit të zhvendosjes së fshatit Hade, përkatësisht lagjes Shala, sot u nënshkrua marrëveshja trepalëshe të cilën e nënshkruan ministri i MMPH-së, Z. Dardan Gashi, kryetari i KK të Obiliqit Z. Mehmet Krasniqi dhe... Lexo më shumë

 • 16 Mars  

  Ministri Gashi priti ambasadorin e Republikës së Maqedonisë, Z. Stojan Karajanov

  Ministri Gashi u ftua në Konferencën Rajonale për Mjedis, që do të mbahet më 13 dhe 14 prill në Maqedoni. Ministri i MMPH-së , Z. Dardan Gashi priti,sot, ambasadorin e Republikës së Maqedonisë në Prishtinë, Z. Stojan Karajanov. Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Ministri Gashi priti Ambasadoren e Republikës së Turqisë, Znj. Songul Ozan

  Ministri i MMPH-së , Z. Dardan Gashi priti,sot, Ambasadoren Turqisë në Prishtinë, Znj. Songul Ozan. Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Ministri Dardan Gashi priti drejtoreshën regjionale të KFW-së për Kosovë dhe Shqipëri Znj.Ute Rodrian

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Z. Dardan Gashi, priti, sot , Znj. Ute Rodrian drejtoreshë regjionale e Bankës Gjermane për Zhvillim Zyra në Kosovës dhe Shqipëri, e cila po qëndron për një vizitë dy ditore në Republikën e... Lexo më shumë