RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 22 Maj  

  Reshitaj dërgon në Viti projekt në vlerë mbi 1 milion euro

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot ka vizituar komunën e Vitisë, ku së bashku me kryetarin e komunës Sokol Haliti, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për Renovimin dhe Ndërtimin e Infrastrukturës mbrojtëse... Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Ministria e Mjedisit shënon 22 majin - Ditën Botërore të Biodiversitetit

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) në organizim të përbashkët me institucionet tjera relevante si komunat, OJQ-të “ERA”, “FINQ”, “KERRC” si dhe shoqërinë civile në Kampusin e Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka” ... Lexo më shumë

 • 18 Maj  

  Reshitaj në Samitin e Sofjes, kërkon përkrahje për mjedisin

  Në kuadër të Samitit të Sofjes, ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj, bashkë me Kryeministrin Haradinaj, zv/Kryeministrin Pacolli e zyrtarë tjerë shtetëror, mori pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës, ku para... Lexo më shumë

 • 11 Maj  

  Reshitaj takoi përfaqësuesit e Universiteteve, ofron përkrahje për ekspertet e rinjë

  Më qëllim të rritjes së bashkëpunimit mes ministrisë dhe eksperteve universitar, përkrahjes të sapo diplomuarve në fushën e mjedisit dhe planifikimit hapësinor, ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj priti ne takim... Lexo më shumë

 • 10 Maj  

  REAGIM

  Në lidhje me shkrimin e publikuar në portalin ”Arbresh. Info”, mbi pretendimet për punësimet e paligjshme në kabinetin e ministres Albena Reshitaj, sqarojmë se pretendimet e tilla nuk qëndrojnë dhe si të tilla dëmtojnë etikën e gazetarisë ... Lexo më shumë

 • 09 Maj  

  Reshitaj për 9 maj në Suharekë: Po mbjellim të ardhmen e vendit tonë brenda Evropës

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot iu bashkua aktiviteteve të organizatës rinore “Kuvendi i të rinjve të Suharekës”, me rastin e Ditës së Evropës - 9 maj. Lexo më shumë

 • 07 Maj  

  Reshitaj në shënimin e dhjetë vjetorit të marrëdhënieve diplomatike Kosovë - Gjermani

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në aktivitetet e Ambasadës Gjermane në Kosovë, me rastin e 10-të vjetorit të lidhjeve diplomatike me Kosovën. Me rastin e këtij përvjetori u organizuan aktivitete me... Lexo më shumë

 • 07 Maj  

  “Kultura e bashkëjetesës në Kosovë dhe Urbanizimi i ri" Thirrje e hapur për studentë të Universitetit të Prishtinës dhe arkitektë të rinj

  Një mundësi e mirë për studentë të Universitetit të Prishtinës dhe arkitektë të rinj, nga Fondacioni Zviceran " IBRAHIM KODRA", përkrahur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ministria e Mjedisit dhe... Lexo më shumë