RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 14 Prill  

  Ministri Ferat Shala nënshkroi Vendimin për Regjistrin dhe Regjistrimin e Zotëruesit të Mbeturinave-Tregtarit dhe Ndërmjetësit për Mbeturina jo të Rrezikshme

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala sot nënshkroi VENDIMIN me Nr. 22 dhe Nr. prot 1988/17 datë 14.04.2017 Lexo më shumë

 • 13 Prill  

  Ministri Ferat Shala priti në takim përfaqësuesit e Kompanisë Publike "Drini i Bardhë"

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala priti në takim përfaqësuesit e Kompanisë Publike “Drini i Bardhë” të kryesuar nga kryeshefi z. Bedri Haxhiaj të cilët i njoftoi me qasjen bashkëpunuese të MMPH-së me kompanitë... Lexo më shumë

 • 13 Prill  

  Ministri Ferat Shala u taku me Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Laszlo Markusz

  Ministri z.Ferat Shala priti ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, z.Laszlo Markusz, të cilin e falënderoi në emër të MMPH-së për përkrahjen e deri tanishme dhënë nga shteti hungarez, po ashtu z. Shala e njoftoi me prioritetet dhe me reformat e... Lexo më shumë

 • 11 Prill  

  MINISTRIA E MJEDISIT PËRKRAH KOMUNËN E SKENDERAJT

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z.Ferat Shala priti sot zyrtarisht në takim, nënkryetarin e komunës së Skenderajt z. Fadil Nura, me të cilin nënshkruan Memorandumin për përkrahje nga MMPH-ja për tri projekte me interes për banorët e... Lexo më shumë

 • 07 Prill  

  Ministri Ferat Shala takoi Ambasadorin e Norvegjisë për Kosovë dhe Shqipëri, Per Strand Sjaastad

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë Ferat Shala ka pritur ambasadorin e Norvegjisë për Kosovë dhe Shqipëri Per Strand Sjaastad, të cilin e ka falënderuar për vizitën dhe për ndihmën në vazhdimësi që i ka dhënë Qeveria Norvegjeze... Lexo më shumë

 • 06 Prill  

  Ministri Ferat Shala vizitoi kompaninë e ujësjellësit ”Radoniqi” në Gjakovë

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala u prit nga Ismet Ahmeti Kryeshef- Ekzekutiv i KRU “Radoniqi” SH.A. në Gjakovë. Lexo më shumë

 • 03 Prill  

  Ministri Ferat Shala priti zyrtar të lartë të Shtetit Hungarez

  Ministri Ferat Shala priti Levente Magyar Sekretar i Shtetit Hungarez për Diplomacinë Ekonomike të shoqëruar nga ambasadori i Hungarisë në Kosovë Laszlo Markusz, Po ashtu në takim morri pjesë edhe Ambasadorja e Kosovës në Hungari znj.Luljeta Vuniqi. Lexo më shumë

 • 31 Mars  

  MMPH PËRKRAH KOMUNËN E KAMENICËS

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferat Shala priti sot në takim, Kryetarin e Komunës së Kamenicës z. Begzad Sinani, me të cilin nënshkruan Memorandumin për përkrahje nga MMPH-ja për tri projekte me interes për banorët e komunës... Lexo më shumë