RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 15 Shtator  

  MINISTRJA RESHITAJ E PËRKUSHTUAR NË ZGJIDHJEN E KRIZËS SË SHIPITULLËS DHE HADES

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Dr.Albena Reshitaj në takim me Kryeministrin z.Ramush Haradinaj diskutuan mbi prioritetet e Qeverisë dhe Ministrisë në veçanti, sa i përket politikave të Mbrojtjes së Mjedisit dhe Planifikimit... Lexo më shumë

 • 11 Shtator  

  Në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë u bë pranim-dorëzimi i detyrës së ministrit

  Sot në ambientet e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor u bë pranim-dorëzimi i detyrës ndërmjet ministrit të deritanishëm Ferat Shala dhe ministres së posazgjedhur Albena Reshitaj. Lexo më shumë

 • 06 Shtator  

  MINISTRI FERAT SHALA NËNSHKROI UDHËZIMIN ADMINISTRATIV PËR MENAXHIMIN E MBETURINAVE QË PËRMBAJNË MATERIE ME NDOTËS ORGANIK TË QËNDRUESHËM

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala nënshkroi Udhëzimin Administrativ të dala nga Ligjit për Mbeturina. Lexo më shumë

 • 22 Gusht  

  MINISTRI I MJEDISIT FERAT SHALA NËNSHKROI DY UDHËZIME ADMINISTRATIVE

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala nënshkroi dy Udhëzime Administrative. Udhëzimi Administrativ për Menaxhimin e mbeturinave medicinale - patologjike ka dal në mbështetje të nenit 49 të Ligjit për Mbeturina, Lexo më shumë

 • 02 Gusht  

  FJALA E MINISTRIT FERAT SHALA NË MBLEDHJEN E SOTME TË QEVERISË PËR ÇËSHTJEN E KORPORATËS ENERGJETIKE TË KOSOVËS-KEK

  1. Çështja e përgjegjësisë së KEK-ut dhe MMPH-së na raport me zhvendosjen dhe shpronësimin e fshatrave Hade dhe Shipitullë rregullohet me dy dokumente: Kornizën e Politikave për Zhvendosje të miratuar me vendim të qeverisë nr. 10/22, datë... Lexo më shumë

 • 02 Gusht  

  Shala: KEK-u ka hapësirë për ta evituar krizën energjetike, MMPH-ja ka kryer detyrimet e saj

  Kosova është në prag të një krize energjetike. Menaxhmenti i KEK-ut ankohet se u kanë mbetur vetëm edhe pak rezerva të thëngjillit për shkak se nuk po arrijnë të kenë qasje në zonën ku është planifikuar të bëhet mihja Lexo më shumë

 • 27 Korrik  

  MINISTRI FERAT SHALA NËNSHKROI DY UDHËZIME ADMINISTRATIVE

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z.Ferat Shala sot nënshkroi dy Udhëzime Administrative Lexo më shumë

 • 21 Korrik  

  Informatë për media

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, në kuadër të kompetencave ligjore rreth problematikës për shpronësim/Zgjerimin e mihjes sipërfaqësore për nevojat e KEK-ut, Zona Kadastrale: Hade dhe Shipitullë, Komuna Obiliq, ju njofton se: Lexo më shumë