RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 24 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj uron qytetarët me rastin e Festës së Krishtlindjeve !

  Të dashur besimtar të krishterë, Në emrin tim dhe të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranoni urimet më të perzëmerta me rastin e Festës së Krishtlindjeve kudo që ndodheni. Paqja, mirësia, harmonia e gëzimi qofshin... Lexo më shumë

 • 24 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj uron qytetarët me rastin e Festës së Krishtlindjeve !

  Të dashur besimtar të krishterë, Në emrin tim dhe të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranoni urimet më të perzëmerta me rastin e Festës së Krishtlindjeve kudo që ndodheni. Paqja, mirësia, harmonia e gëzimi qofshin... Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor  

  MMPH realizon me sukses procesin e shpronësimit të Autostradës “Arbën Xhaferi

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor po luan një rol të rëndësishëm ne procesin e ndërtimit të rrugëve dhe autostradave në Kosovë, duke evituar prolongimet që kishin ndodhur në të kaluarën në Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor  

  MMPH realizon me sukses procesin e shpronësimit të Autostradës “Arbën Xhaferi

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor po luan një rol të rëndësishëm ne procesin e ndërtimit të rrugëve dhe autostradave në Kosovë, duke evituar prolongimet që kishin ndodhur në të kaluarën në Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor  

  MMPH realizon me sukses procesin e shpronësimit të Autostradës “Arbën Xhaferi

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor po luan një rol të rëndësishëm ne procesin e ndërtimit të rrugëve dhe autostradave në Kosovë, duke evituar prolongimet që kishin ndodhur në të kaluarën në Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor  

  MMPH realizon me sukses procesin e shpronësimit të Autostradës “Arbën Xhaferi

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor po luan një rol të rëndësishëm ne procesin e ndërtimit të rrugëve dhe autostradave në Kosovë, duke evituar prolongimet që kishin ndodhur në të kaluarën në Lexo më shumë

 • 21 Dhjetor  

  RESHITAJ, MBROJTJA EFIKASE E MJEDISIT NËNKUPTON ZHVILLIM EKONOMIK

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në Forumin e 5-të me Hisedarët, ku Operatori “Sharrcem” feston edhe 5 Vjetorin e Raportimit të Përgjegjësisë Sociale dhe Qëndrueshmërisë. Lexo më shumë

 • 21 Dhjetor  

  Reshitaj vizitoi kryetarin e pavarur të Skenderajt Bekim Jashari

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj vizitoi kryetarin e ri të komunës se Skenderajt Bekim Jashari. Pasi uroi për fillimin e mandatit si kryetar komune ministrja Reshitaj ofroi mbështetje dhe u shprehë e bindur që kryetari... Lexo më shumë