RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 20 Dhjetor  

  Reshitaj siguron qytetaret, TC “Kosova e Re” do të ndërtohet sipas standardeve evropiane të mbrojtjes se mjedisit

  Në takimin e Komitetit drejtues të projektit "Kosova e Re" në të cilin komitet është anëtare, Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj Lexo më shumë

 • 18 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj priti në takim Gabriele Wagner nga zyra e GIZ-it në Sarajevë

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj ka pritur në një takim, Gabriele Wagner nga zyra e GIZ-it në Sarajevë, njëherësh koordinatore e projektit “Open Regional Funds for South East Europe – Biodiversity” Lexo më shumë

 • 18 Dhjetor  

  Reshitaj prezantoi 19 projekte mjedisore në takimin e Këshillit Kombëtar për Investime

  Në takimin e Këshillit Kombëtar për Investime, si anëtare e rregullt Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj prezantoi para të pranishmeve 19 projekte prioritare për përmirësimin e gjendjes së përgjithshme të mjedisit në... Lexo më shumë

 • 15 Dhjetor  

  Ministrja e MMPH-së, znj. Reshitaj dhe Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, z. Heldt nënshkruan një Memorandum të Mirëkuptimit në mes të Gjermanisë dhe Kosovës

  Sot, Ministrja e MMPH-së, znj. Reshitaj dhe Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, z. Heldt nënshkruan një Memorandum të Mirëkuptimit në mes të Gjermanisë dhe Kosovës Lexo më shumë

 • 14 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj priti në takim homologun e saj nga Maqedonia

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimi Hapësinor, Albena Reshitaj, ka pritur në një takim ministrin e Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor të Maqedonisë Sadula Duraki. Lexo më shumë

 • 13 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj vazhdoi veprimet konkrete për reduktimin e ndotjes së ajrit

  Në kuadër të Planit të Aktivitetit për reduktimin e ndotjes së ajrit, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit ka vazhduar veprimet konkrete në ndërgjegjësimin e qytetareve për ndërprerjen e Lexo më shumë

 • 08 Dhjetor  

  Ministrja Reshitaj ndalon shfrytëzimin e veturave zyrtare pas orarit të punës dhe udhëtimet e pakontrolluara jashtë vendi

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikim Hapësinor, Albena Reshitaj, me qëllim të koordinimit të punëve në MMPH dhe kursimit të buxhetit ka nxjerrë dy Urdhëresa me të cilat ndalohen keqpërdorimet e mundshme të detyrës zyrtare dhe parasë publike.... Lexo më shumë

 • 07 Dhjetor  

  Reshitaj: Viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë janë heroinat e shtetit tonë

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, ka marrë pjesë në përmbylljen e fushatës vetëdijësuese kundër diskriminimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Lexo më shumë