RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 27 Nëntor  

  Ministrat Reshitaj e Klosi nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi në fushën e mjedisit

  Në mbledhjen e dy Qeverive, të Shqipërisë dhe asaj të Kosovës, Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj bashkë me Ministri e Mjedisit dhe Turizmit të Shqipërisë z.Blendi Klosi, në prani të dy Kryeministrave shqiptar... Lexo më shumë

 • 24 Nëntor  

  Ministrja Reshitaj pjesë e aksionit Ta pastrojmë Shqipërinë

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj bashkë me ministrin e Mjedisit të Shqipërisë z. Blendi Klosi morën pjesë në aksionin e pastrimit të Shqipërisë, të organizuar nga “Green Line Albanian”. Lexo më shumë

 • 21 Nëntor  

  Ministrja Reshitaj mori pjesë në lansimin e projektit për menaxhimin e Lumit Sitnica

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj Lexo më shumë

 • 20 Nëntor  

  Ministrja Reshitaj mori mbështetje nga GIZ në fushën e mjedisit

  Me qëllim të forcimit të bashkëpunimit dhe koordinimit për realizimin e projekteve mjedisore, Ministrja Reshitaj priti në takim përfaqësuesit e organizatës qeveritare gjermane Lexo më shumë

 • 17 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ PËRFAQËSON KOSOVËN NË TAKIMIN E MINISTRAVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR MBI NDRYSHIMET KLIMATIKE QË PO MBAHET NË GJERMANI

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj po merr pjesë në takimin e nivelit të lartë të Ballkanit Perëndimor mbi mjedisin dhe ndryshimet klimatike, që po mbahet në Bonn të Gjermanisë, e organizuar nga Këshilli i... Lexo më shumë

 • 14 Nëntor  

  PACOLLI, RESHITAJ E BAHTIRI PËRURUAN PROJEKTIN E LIQENIT AKUMULUES NË MITROVICË

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj, e shoqëruar nga Zv/ Kryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës z. Behgjet Pacolli e Kryetari i Komunës së Mitrovicës z. Agim Bahtiri përuruan Projektin “Rregullimi i Liqenit... Lexo më shumë

 • 10 Nëntor  

  MASAT PËR PËRMIRËSIMIN E CILËSISË SË AJRIT PRIORITET I MMPH-SË DHE QEVERISË SË KOSOVËS

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor mbajti tryezën me temë “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe veprimet”, në kuadër të zbatimit të Planit të masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit në Kosovë. Lexo më shumë

 • 10 Nëntor  

  Ministrja Reshitaj merr mbështetjeje në sektorin e ujërave nga Ambasadori Zviceran në Kosovë

  Qeveria Zvicerane ka dhënë dhe vazhdon të jap një kontribut jashtëzakonisht të madh në sektorin e ujërave, vlerësoi Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj gjatë takimit me ambasadorin e Zvicrës në Kosovë Jean-Hubert... Lexo më shumë