RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 09 Nëntor  

  Ministrja Reshitaj e Ambasadori gjerman Heldt bashkë për mbrojtjen e mjedisit

  Në një atmosferë mirënjohëse dhe tejet falënderuese Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj takoi ambasadorin e ri të Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt. Lexo më shumë

 • 08 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ NË TAKIM ME PRESIDENTIN META: KUFIJTË FIZIK TË PA RËNDËSISHËM PËRBALLË FUQISË DHE LIGJEVE TË NATYRËS

  Në kuadër të vizitës zyrtare në Tiranë, Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj takoi Presidentin e Republikës së Shqipërisë Ilir Meta. Lexo më shumë

 • 08 Nëntor  

  RESHITAJ E KLOSI KONKRETIZOJNË PROJEKTET E PËRBASHKËTA PËR TAKIMIN E DY QEVERIVE SHQIPTARE NË NËNTOR 2017

  Pas marrjes së mandatit si ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj vizitën e parë zyrtare e realizoi në Shqipëri, në kuadër të organizimit të mbledhjes së përbashkët të dy qeverive, të Shqipërisë dhe Kosovës e cila... Lexo më shumë

 • 07 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ- KOSOVA SHUMË SHPEJTË DO TË BËHET ME LIGJIN E RI PËR TRAJTIMIN E NDËRTIMEVE PA LEJE

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj priti në takim përfaqësuesin e USAID-it në Kosovë z. Brian Martalus, me të cilin biseduan për thellimin e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe planifikimit... Lexo më shumë

 • 03 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ MERR PËRKRAHJE NGA ZYRA E BERZH-IT NË KOSOVË

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj, priti në takim znj. Anca Ioana Ionescu, udhëheqëse e Zyrës së Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Lexo më shumë

 • 03 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ - ËSHTË KOHA PËR ZHVILLIMIN E SEKTORIT TË UJËRAVE

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj mori pjesë në konferencën "Sfida e Ujit të Ndotur” e organizuar nga SHUKOS dhe SHUKALB, e cila po mbahet në Prishtinë. Lexo më shumë

 • 02 Nëntor  

  MINISTRJA RESHITAJ MERR PËRKRAHJE NGA KRYEMINISTRI, PËR KRIJIMIN E NJË MJEDISI TË PASTËR

  Ministrja Reshitaj priti në takim kryeministrin z. Ramush Haradinaj, ku për së afërmi e informoi me gjendjen në këtë ministri, prioritetet e ministrisë që drejton si dhe projektet që janë duke u realizuar. Lexo më shumë

 • 01 Nëntor  

  Ministria e Mjedisit përfiton projekt në vlerë rreth 4 milion dollarë nga JICA Japoneze

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor znj. Albena Reshitaj, priti në takim përfaqësuesit e Agjencionit Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA), të udhëhequr nga z. Taizo Yamada, të cilët i falënderoi për miratimin e “Projektit të... Lexo më shumë