RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 12 Korrik  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për Mbrojtjen e Cilësisë së Ajrit

  Lexo më shumë

 • 12 Korrik  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën:: Rojtar I Natyrës në Parkun Kombëtar

  Lexo më shumë

 • 05 Korrik  

  N J O F T I M Mbi anulimin e Konkursit Publik

  N J O F T I M Mbi anulimin e Konkursit Publik për pozitën: Drejtor/e i/e Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri” Lexo më shumë

 • 30 Qershor  

  NJOFTIM PER KANDIDATIN E SUKSESHEM-Udhëheqës/e i/e Divizionit për Çështje Pronësore,

  Udhëheqës/e i/e Divizionit për Çështje Pronësore, Lexo më shumë

 • 17 Qershor  

  SHPALLJA E KONKURSIT

  Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar Lexo më shumë

 • 10 Qershor  

  Konkurs për plotësimin e vendit të lirë të punës

  Drejtor/e i/e Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri” Lexo më shumë

 • 09 Qershor  

  Konkurs për avansim të nënpunësve civil për këtë vend të punës:

  Udhëheqës/e i/e Divizionit për Çështje Pronësore Lexo më shumë

 • 02 Qershor  

  MMPH-ja shpall fituesit e Konkursit Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronik

  Ndër aktivitetet për shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017, Lexo më shumë

 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm për pozitën Inspektore ie Ndërtimit dhe Planifikimit Shkarko