RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 20 Prill  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM- Zyrtar/e për Administrimin e Sistemit Informativ

  Lexo më shumë

 • 20 Prill  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM- Zyrtar/e Administrative

  Lexo më shumë

 • 17 Prill  

  Për plotësimin e vendit të lirë të punës - Zyrtar/e i/e bazës së të dhënave 2

  Lexo më shumë

 • 07 Prill  

  Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës

  Lexo më shumë

 • 16 Mars  

  SHPALLJA E REZULTATEVE - Zyrtar/e për mbështetje të projekteve

  Lexo më shumë

 • 13 Mars  

  Konkurs -Zyrtar/e për administrimin e sistemit informativ

  Lexo më shumë

 • 23 Shkurt  

  Lista e Kandidatëve për pozitën: Zyrtar për Mbështetje të Projekteve-Mbajtja e Testit me shkrim më datë 26.02.2018

  Lexo më shumë

 • 15 Shkurt  

  Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës-Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

  Lexo më shumë

 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm për pozitën Inspektore ie Ndërtimit dhe Planifikimit Shkarko