RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 30 Janar  

  Kujdestar (roje) i natyrës në parkun kombëtar (2 pozita)

  Kujdestar (roje) i natyrës në parkun kombëtar (2 pozita) Lexo më shumë

 • 21 Janar  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm

  Zyrtar për menaxhim dhe modelim të resurseve ujore në pellgun Drini i Bardhë Lexo më shumë

 • 21 Janar  

  Përkthyes-e / Asistent-e administrativ-e

  Përkthyes-e / Asistent-e administrativ-e Lexo më shumë

 • 11 Dhjetor  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm

  Lexo më shumë

 • 11 Dhjetor  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm

  Inspektor i mbrojtjes se mjedisit Lexo më shumë

 • 05 Nëntor  

  Zyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujërave

  Zyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujëraveZyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujërave Lexo më shumë

 • 03 Shtator  

  Njoftim për anulim të konkursit ,Zyrtar për menaxhim dhe modelim të resurseve ujore në pellgun Drini i Bardhë

  Lexo më shumë

 • 21 Qershor  

  Zyrtar për menaxhim dhe modelim të resurseve ujore në pellgun Drini i Bardhë

  Lexo më shumë