RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 05 Nëntor  

  Zyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujërave

  Zyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujëraveZyrtar i lartë i sistemit informativ dhe librit të ujërave Lexo më shumë

 • 03 Shtator  

  Njoftim për anulim të konkursit ,Zyrtar për menaxhim dhe modelim të resurseve ujore në pellgun Drini i Bardhë

  Lexo më shumë

 • 21 Qershor  

  Zyrtar për menaxhim dhe modelim të resurseve ujore në pellgun Drini i Bardhë

  Lexo më shumë

 • 31 Maj  

  Njoftim për anulim të konkursit-Inspektor për mbrojtjen e mjedisit

  Lexo më shumë

 • 08 Maj  

  Njoftim - Kandidati i suksesshëm për poziten Zyrtar për kontrata

  Lexo më shumë

 • 29 Prill  

  Njoftim - Kandidati i suksesshëm për poziten Drejtor i Institutit të Kosovës për Mbrojtjen e Natyrës

  Drejtor i Institutit të Kosovës për Mbrojtjen e Natyrës Lexo më shumë

 • 24 Prill  

  Njoftim për anulim të konkursit

  Lexo më shumë

 • 17 Prill  

  Konkurs për avancimin në karrierë

  Konkurs për avancimin në karrierë Lexo më shumë