RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 05 Maj  

  LISTA E KANDIDATËVE PJËSMARRËS PËR TESTIN ME SHKRIM PËR POZITEN: ZYRTAR/E PËR MBËSHTETJE TË PROJEKTEVE

  Lexo më shumë

 • 05 Maj  

  Konkurs: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media.

  Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor hap (shpall) thirrjen për Konkursin: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media. Ftohen të rinj, studentë,... Lexo më shumë

 • 13 Prill  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm

  Pozita: Drejtor i Departamentit Ligjor Lexo më shumë

 • 08 Prill  

  Konkurs Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Zyrtar/e për mbështetje të projekteve Lexo më shumë

 • 05 Prill  

  Njoftim mbi anulimin e Konkursit për Avancim për pozitën:

  Drejtor i Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar "Sharri" Lexo më shumë

 • 23 Mars  

  N J O F T I M; Mbi anulimin e Konkursit për Avancim për pozitën: Udhëheqës/e i/e Sektorit për Planifikim

  Lexo më shumë

 • 21 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për vlerësim të gjendjes së mbeturinave, kimikateve dhe materieve të rrezikshme

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për vlerësim të gjendjes së mbeturinave, kimikateve dhe materieve të rrezikshme Lexo më shumë

 • 21 Mars  

  Drejtor/e i/e Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri” – AMMK

  Drejtor/e i/e Drejtorisë për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri” – AMMK Lexo më shumë