RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 17 Mars  

  Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Zyrtarë për përkrahje të çështjeve ligjore dhe administrative, Zyrtar për zonat e mbrojtura, Zyrtar për çështje juridike Lexo më shumë

 • 16 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën:Zyrtar për hulumtim

  Lexo më shumë

 • 13 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për Buxhet dhe Financa

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për Buxhet dhe Financa Lexo më shumë

 • 10 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Inspektor/e i/e Mbrojtjes së Natyrës

  Lexo më shumë

 • 10 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Zyrtar/e për Edukim dhe Ndërgjegjësim Mjedisor

  Lexo më shumë

 • 10 Mars  

  Njoftim: Drejtor i Departamentit Ligjor

  Zgjatet afati për pranimin e aplikacioneve edhe për shtatë (7) ditë kalendarike, nga data 10.03.2017 deri më datën 16.03.2017. Lexo më shumë

 • 09 Mars  

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm, për pozitën: Drejtor/e i/e Drejtorisë për Gjendjen e Mjedisit

  Lexo më shumë

 • 23 Shkurt  

  Konkurs Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Konkurs Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta: Rojtar i natyrës Lexo më shumë