RAPORTO

veprime ilegale

Njoftim publik: Renovimi dhe modernizimi i Stadiumit ekzistues të qytetit të Prishtinës. Nr. Prot: 1119/17 me datë 02.03.2017

  • Renovimi dhe modernizimi i Stadiumit ekzistues të qytetit të Prishtinës. Nr. Prot: 1119/17 me datë 02.03.2017 Shkarko
  • Projekt Konceptual Shkarko
  • Projekti konceptual Shkarko