RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 05 Maj  

  Lista e kandidatëve pjësmarrës për testin me shkrim për poziten: Zyrtar/e për Mbështetje të Projekteve

  INTERVISTA ME SHKRIM: Zyrtar/e për Mbështetje të Projekteve /MSHV Datë: 08.05.2017, Grupi i Parë ora 09:00, Grupi i Dytë ora 10:30, Grupi i Tretë ora 13:30 Lexo më shumë

 • 05 Maj  

  Konkurs; Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media.

  Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor hap (shpall) thirrjen për Konkursin: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media. Ftohen të rinj, studentë,... Lexo më shumë

 • 24 Prill  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 28 Mars  

  Njoftim publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

  LARGËPËRQUESI 110kV KITKA “ BERIVOJCË – Komuna e Kamenicës Lexo më shumë

 • 27 Mars  

  Njoftim publik: Renovimi dhe modernizimi i Stadiumit ekzistues të qytetit të Prishtinës. Nr. Prot: 1119/17 me datë 02.03.2017

  Lexo më shumë

 • 09 Mars  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim – turizëm fshatar, Fshati turistik Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. Prot: 882/17 me datë 20.02.2017

  Lexo më shumë

 • 03 Mars  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim – turizëm fshatar, Fshati turistik Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar "Sharri". NR. PROT: 4465/16 me datë 11.10.2016

  Lexo më shumë

 • 03 Mars  

  Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit

  Lexo më shumë