RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 29 Prill  

  Njoftim për Dëgjim Publik për Brezovicën

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë ... Lexo më shumë

 • 28 Prill  

  Ftesë publike

  Në mbështetje të nenit 14 “Shpallja e interesit”, të Udhëzimit Administrativ Nr. 06/2014, të datës 16.04.2014 për certifikimin e administratorëve të ndërtesave të banimit në bashkëpronësi (mëtej : U.A.), Ministria e Mjedisit dhe... Lexo më shumë

 • 17 Prill  

  FTESE PUBLIKE PER TE INTERESUARIT PER LABORATOR TESTUES

  Njoftohen të gjitha palët e interesuara – Laboratorët Testues, se në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor – Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit bazuar në Udhëzimin Administrativ Nr. 16/2011 Për Mënyrën e Autorizimit te Trupave për... Lexo më shumë

 • 04 Prill  

  Njoftim për Degjim Publik për Linjën 400kW Kosovë-Shqiëri

  Njoftim për Degjim Publik për Linjën 400kW Kosovë-Shqiëri. Lexo më shumë

 • 13 Shkurt  

  Ku mund të sigurohen informatat për Parqet Kombëtare të Kosovës?

  13/02/2014- Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, përkatësisht Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës, informon të gjithë qytetarët, institucionet, organizatat joqeveritare dhe subjektet tjera se për të gjitha çështjet që... Lexo më shumë

 • 26 Nëntor  

  Apelim per artistet

  Apelohet tek te gjithe pjesemarresit, artistet, skulptoret e piktoret, ne konkursin per Memorialin per Nderimin e Gruas Gjate Luftes 1998-1999, qe te bejne terheqjen e punimeve te tyre konkurruese. Lexo më shumë

 • 06 Shtator  

  Kreu i Manastirit të Decanit pret Ministrat Gashi dhe Krasniqi

  Në frymën e bashkëpunimit për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare në Kosovë, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi, Ministri i Kulturës, Memli Krasniqi dhe përfaqësuesit nga OSBE, Zyra Ndërlidhëse e Bashkimit... Lexo më shumë

 • 21 Gusht  

  Njoftim per degjim publik - Obiliq

  Nesër me datë 22 Gusht 2013, nga ora 11:00, Departamenti i Shpronësimit do të mbajë Dëgjim Publik me banorët e Zonave Kadastrale nw Obiliq, lidhur me Projektin e Kogjenerimit të Ndërmarrjes Publike Termokos për instalimin e gypave për ngrohje... Lexo më shumë