RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 06 Gusht  

  L A J M E R I M

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor përsërit lajmërimin, për të njoftuar të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës te cilët gjenden me vendbanim ne Kosovë apo edhe jashtë saj e që janë shfrytëzues të banesave në pronësi të... Lexo më shumë

 • 09 Korrik  

  Vendimi për lëshimin e lejes për prodhimin,import dhe eksport të qeseve të plastikes pa shtesë të adetivit

  Lexo më shumë

 • 28 Qershor  

  PËR FILLIMIN E SHQYRTIMIT PUBLIK TË DRAFT PLANIT HAPËSINOR PËR ZONËN E MBROJTUR DHE ME INTERES TË VEÇANTË “BETEJA E KOSHARES”

  Njoftojmë të gjithë të interesuarit se ka përfunduar hartimi i Draftit të parë të Planit Hapësinor për zonën në fjalë dhe momentalisht jemi në fillim të Shqyrtimit dhe të diskutimit të tij Publik. Dokumentin dhe informatat lidhur me takimet... Lexo më shumë

 • 12 Qershor  

  Lista e Personave Fizik të Licencuar për Hartimin e Raproteve të VNM-së:

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka bërë Licencimin e Personave Fizik për Hartimin e Raportit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis (VNM) në bazë të nenit 16 paragrafit 1 të Ligjit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis Nr.03L/214 dhe... Lexo më shumë

 • 11 Qershor  

  Njoftim për Konsultim Publik

  Më 20 qershor 2013, ora 10:00-13;00, në Amfiteater do të mbahet konsultimi publik për të diskutuar dy projekt udhëzimet administrative,.Për Inspektimin e Ndërtimit dhe projketudhëzimi administrativ Librin dhe Ditarin Ndërtimor (këto dy projekt... Lexo më shumë

 • 05 Qershor  

  Terms of Reference Environmental and Social Impact Assessment (ESIA)

  For The Proposed Kosovo Power Project comprising of (i) the development of a Lignite-Fired Power Plant (“Kosova e Re” Power Plant or KRPP) at Obiliq; (ii) the development of a new open cast lignite mine at Sibovc South; and (iii) associated... Lexo më shumë

 • 26 Mars  

  THIRRJE PËR APLIKIM PËR PROVIM PROFESIONAL

  ARKITEKTËT DHE INXHINIERËT Lexo më shumë

 • 15 Mars  

  Konkurs për përgatitjen e pamjes grafike të Shenjës për Mbrojtjen e Natyrës

  Lexo më shumë