RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 03 Mars  

  Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit

  Lexo më shumë

 • 12 Janar  

  Njoftim për mbajtjen e Dëgjimit Publik për shpronësim të pronave – Pikat Kufitare Bërnjak, Merdare dhe Mutivode

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 08 Dhjetor  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT

  AGJENCIONI PËR MBROJTJEN E MJEDISIT TË KOSOVËS Lexo më shumë

 • 01 Dhjetor  

  Njoftim publik: “Pikëkalimi I përbashkët Kufitar në Merdare” Nr. prot: 5195/16, me datë 18.11.2016

  Lexo më shumë

 • 01 Dhjetor  

  Njoftim publik: “Pikëkalimi i përbashkët Kufitar në Bernjak” Nr. prot: 5194/16, me datë 18.11.2016

  Lexo më shumë

 • 01 Dhjetor  

  NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E AFATIT TË APLIKIMIT PËR REGJISTRIMIN E ARKITEKTEVE DHE INXHINIEREVE NË FUSHËN E NDËRTIMIT

  Lexo më shumë