RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 14 Korrik  

  Njoftim publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë, për Kushtet Ndërtimore - “Ndërtimi i Pikë kalimit të përbashkët Kufitar në Mutivodë” me Nr prot: 224/17, të datës 16.01.2017.

  Lexo më shumë

 • 19 Qershor  

  Njoftim publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë, për Kushtet Ndërtimore - “Ndërtimi i objektit për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”.Nr. prot: 2832/17 të datës 02.06.2017,

  Lexo më shumë

 • 16 Qershor  

  Njoftim publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë, për Kushtet Ndërtimore - “Ndërtimi i objektit për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. prot: 2832/17 të datës 02.06.2017,

  Aplikuesi Adem Martinaj – Adresa Prizren. Nr. prot: 2832/17 të datës 02.06.2017, parcela kadastrale 141-2 për projektin “Ndërtimi i objektit për banim – turizëm fshatar Lexo më shumë

 • 02 Qershor  

  MMPH-ja shpall fituesit e Konkursit Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronik

  Ndër aktivitetet për shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017 Lexo më shumë

 • 05 Maj  

  Lista e kandidatëve pjësmarrës për testin me shkrim për poziten: Zyrtar/e për Mbështetje të Projekteve

  INTERVISTA ME SHKRIM: Zyrtar/e për Mbështetje të Projekteve /MSHV Datë: 08.05.2017, Grupi i Parë ora 09:00, Grupi i Dytë ora 10:30, Grupi i Tretë ora 13:30 Lexo më shumë

 • 05 Maj  

  Konkurs; Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media.

  Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit 05 Qershor 2017, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor hap (shpall) thirrjen për Konkursin: Fotografia, Eseja dhe Artikulli/Raporti/Kronika më i mirë në media. Ftohen të rinj, studentë,... Lexo më shumë

 • 24 Prill  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 28 Mars  

  Njoftim publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore

  LARGËPËRQUESI 110kV KITKA “ BERIVOJCË – Komuna e Kamenicës Lexo më shumë