RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 27 Mars  

  Njoftim publik: Renovimi dhe modernizimi i Stadiumit ekzistues të qytetit të Prishtinës. Nr. Prot: 1119/17 me datë 02.03.2017

  Lexo më shumë

 • 09 Mars  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim – turizëm fshatar, Fshati turistik Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. Prot: 882/17 me datë 20.02.2017

  Lexo më shumë

 • 03 Mars  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim – turizëm fshatar, Fshati turistik Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar "Sharri". NR. PROT: 4465/16 me datë 11.10.2016

  Lexo më shumë

 • 03 Mars  

  Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit

  Lexo më shumë

 • 12 Janar  

  Njoftim për mbajtjen e Dëgjimit Publik për shpronësim të pronave – Pikat Kufitare Bërnjak, Merdare dhe Mutivode

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor  

  NJOFTIM

  Në mbështetje të paragrafit 7.3 të nenit 8 të Ligjit nr. 03/L-139 datë 26.03.2009 për Shpronësimin e Pronës së Paluajtshme me ndryshimet dhe plotësimet e bëra me Ligjin Nr. 03/L-205 datë 28.10.2010, dhe pikës Nr.3 të Vendimit të Qeverisë... Lexo më shumë

 • 08 Dhjetor  

  RAPORT PËR CILËSINË E AJRIT NË PRISHTINË GJATË DITËVE TË FUNDIT

  AGJENCIONI PËR MBROJTJEN E MJEDISIT TË KOSOVËS Lexo më shumë