RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 01 Dhjetor  

  Njoftim publik: “Pikëkalimi I përbashkët Kufitar në Merdare” Nr. prot: 5195/16, me datë 18.11.2016

  Lexo më shumë

 • 01 Dhjetor  

  Njoftim publik: “Pikëkalimi i përbashkët Kufitar në Bernjak” Nr. prot: 5194/16, me datë 18.11.2016

  Lexo më shumë

 • 01 Dhjetor  

  NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E AFATIT TË APLIKIMIT PËR REGJISTRIMIN E ARKITEKTEVE DHE INXHINIEREVE NË FUSHËN E NDËRTIMIT

  Lexo më shumë

 • 26 Tetor  

  Konsultim Publik për Draft Leje Mjedisore të Integruar

  Konsultim Publik për Draft Leje Mjedisore të Integruar - Departamenti për Mbrojtjen e Mjedisit Lexo më shumë

 • 26 Tetor  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objekteve për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. prot: 3358/16, me datë 01.08.2016

  Lexo më shumë

 • 26 Tetor  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objekteve për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. prot: 3357/16, me datë 01.08.2016

  Lexo më shumë

 • 17 Tetor  

  Njoftim publik për konsultime: Draft Plani i Veprimit për Cilësinë e Ajrit

  Lexo më shumë

 • 11 Tetor  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. prot: 4114-2/16, me datë 23.09.2016

  Lexo më shumë