RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 11 Tetor  

  Njoftim publik: Ndërtimi i objektit për banim, Fshati turistik në Prevallë në kuadër të Parkut Kombëtar “Sharri”. Nr. prot: 4113-2/16, me datë 23.09.2016

  Lexo më shumë

 • 22 Shtator  

  Njoftim për Dëgjim Publik per Autostradën R6 Prishtinë - Hani i Elezit

  Lexo më shumë

 • 31 Gusht  

  Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit

  Lexo më shumë

 • 17 Gusht  

  Njoftim për dëgjim publik KUR Hidreoregjioni Prizren

  Lexo më shumë

 • 11 Gusht  

  Informat për llogaritjen e Prurjes se Pranueshme Ekologjike

  Lexo më shumë

 • 04 Gusht  

  Njoftim për ndëgjim publik "Ndërtimi i Linjes LP.2X 110kV TS Peja 3-TS Peja1”

  Lexo më shumë

 • 11 Korrik  

  Lista e personave të licencuar për hartimin e raporteve të Vlersimit të Ndikimit në Mjedis

  Lexo më shumë

 • 23 Qershor  

  Marrëveshje Mirëkuptimi

  Lexo më shumë