RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

 • 06 Shtator  

  Kreu i Manastirit të Decanit pret Ministrat Gashi dhe Krasniqi

  Në frymën e bashkëpunimit për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare në Kosovë, Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi, Ministri i Kulturës, Memli Krasniqi dhe përfaqësuesit nga OSBE, Zyra Ndërlidhëse e Bashkimit... Lexo më shumë

 • 21 Gusht  

  Njoftim per degjim publik - Obiliq

  Nesër me datë 22 Gusht 2013, nga ora 11:00, Departamenti i Shpronësimit do të mbajë Dëgjim Publik me banorët e Zonave Kadastrale nw Obiliq, lidhur me Projektin e Kogjenerimit të Ndërmarrjes Publike Termokos për instalimin e gypave për ngrohje... Lexo më shumë

 • 06 Gusht  

  L A J M E R I M

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor përsërit lajmërimin, për të njoftuar të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës te cilët gjenden me vendbanim ne Kosovë apo edhe jashtë saj e që janë shfrytëzues të banesave në pronësi të... Lexo më shumë

 • 09 Korrik  

  Vendimi për lëshimin e lejes për prodhimin,import dhe eksport të qeseve të plastikes pa shtesë të adetivit

  Lexo më shumë

 • 28 Qershor  

  PËR FILLIMIN E SHQYRTIMIT PUBLIK TË DRAFT PLANIT HAPËSINOR PËR ZONËN E MBROJTUR DHE ME INTERES TË VEÇANTË “BETEJA E KOSHARES”

  Njoftojmë të gjithë të interesuarit se ka përfunduar hartimi i Draftit të parë të Planit Hapësinor për zonën në fjalë dhe momentalisht jemi në fillim të Shqyrtimit dhe të diskutimit të tij Publik. Dokumentin dhe informatat lidhur me takimet... Lexo më shumë

 • 12 Qershor  

  Lista e Personave Fizik të Licencuar për Hartimin e Raproteve të VNM-së:

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka bërë Licencimin e Personave Fizik për Hartimin e Raportit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis (VNM) në bazë të nenit 16 paragrafit 1 të Ligjit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis Nr.03L/214 dhe... Lexo më shumë

 • 11 Qershor  

  Njoftim për Konsultim Publik

  Më 20 qershor 2013, ora 10:00-13;00, në Amfiteater do të mbahet konsultimi publik për të diskutuar dy projekt udhëzimet administrative,.Për Inspektimin e Ndërtimit dhe projketudhëzimi administrativ Librin dhe Ditarin Ndërtimor (këto dy projekt... Lexo më shumë

 • 05 Qershor  

  Terms of Reference Environmental and Social Impact Assessment (ESIA)

  For The Proposed Kosovo Power Project comprising of (i) the development of a Lignite-Fired Power Plant (“Kosova e Re” Power Plant or KRPP) at Obiliq; (ii) the development of a new open cast lignite mine at Sibovc South; and (iii) associated... Lexo më shumë