RAPORTO

veprime ilegale

Projekt aktet normative për konsultime publike

Projekt aktet normative për konsultime publike në afat 15 ditë pune nga data e publikimit.

 • 07 Qershor  

  Kodi i Unik i Ndërtimit

  Komentet tuaja mund ti dorëzoni në e-mail valdete.tahiri@rks-gov.net Lexo më shumë

 • 15 Mars  

  Draft Termat e Referencës (TR) Vlerësimi i Ndikimit Social dhe Mjedisor (VNSM)

  Komentet tuaja për Draft Termat e Referencës (TR) Vlerësimi i Ndikimit Social dhe Mjedisor (VNSM) ,mund ti dërgoni në e -mailin : valdete.tahiri@rks-gov.net Lexo më shumë

 • 08 Janar  

  Draft Plani Hapësinor " Monumenti i natyrës me rëndësi të veçantë Ujëvarat e Mirushës"

  Komentet tuaja mund ti dorëzoni në e-mail valdete.tahiri@rks-gov.net Lexo më shumë

 • 07 Janar  

  Projekt kodi i ndërtimit -Permbajtja kryesore

  Komentet tuaja mund ti dërgoni në e -mailin : valdete.tahiri@rks-gov.net Lexo më shumë