RAPORTO

veprime ilegale

Projekte

 • 11 Tetor  

  Objekti i banimit social në komunën e Mitrovicës

  Memorandumi i Marrëveshjes së Mirëkuptimit në mes MMPH dhe K.K.Mitrovicës Lexo më shumë

 • 11 Tetor  

  Objekti i banimit social në komunën e Gjakovës

  Memorandumi i Marrëveshjes së Mirëkuptimit në mes MMPH dhe K.K.Gjakovës Lexo më shumë

 • 11 Tetor  

  Objekti i banimit social në komunën e Gjilanit

  Memorandumi i Marrëveshjes së Mirëkuptimit në mes MMPH dhe K.K.Gjilanit Lexo më shumë