RAPORTO

veprime ilegale

Publikime

 • 08 Shkurt  

  Rrethrrotullimi në Mitrovicë

  Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP. Lexo më shumë

 • 28 Dhjetor  

  LIBRI I KUQ I FLORËS VASKULARE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

  Lexo më shumë

 • 20 Dhjetor  

  Udhëzues - Mbrojtja nga ndotja e ajrit

  Cilësia e ajrit është një nga faktorët me rëndësi për shëndetin e njeriut. Përdoreni tabelën më poshtë dhe kjo do të ju ndihmoj të zvogëloni ekspozimin tuaj dhe të mbroni shëndetin tuaj. Për nivelin e cilësisë së ajrit, ju lutemi... Lexo më shumë

  • SAMITI I UJËRAVE, BUDAPEST, HUNGARI, 8-11 TETOR, 2013 Shkarko
  • Shenja për Mbrojtjen e Natyrës së Kosovës Shkarko